Uncategorized

De meest populaire musea in Barcelona – wellsphere.com

http://www.wellsphere.com/happiness-article/de-meest-populaire-musea-in-barcelona/1766389

Er zijn meer dan 55 musea in Barcelona die betrekking hebben op een overvloed aan onderwerpen met inbegrip van kunst, geschiedenis, architectuur, wetenschap, sport, oorlog en maritiem. Op deze pagina de Tyler groep Barcelona herzien slechts enkele van de meest populaire en u voorzien van koppelingen om er te komen.
Museu del Temple Expiatori de La Sagrada Familia
De architectuur van Barcelona is meest beïnvloed door het werk van Antoni Gaudí. Een van Gaudí’s grootste creaties is de Sagrada Familia een gigantische tempel die al in aanbouw sinds 1882. Dit gebouw is dat de nummer een meest bezochte attractie in Barcelona catering aan meer dan 2.000.000 bezoekers per jaar.
Zodra u de Sagrada Familia u kunt bezoeken het museum dat is gehuisvest in het gebouw. Het museum gegevens van de geschiedenis en ontwikkeling van de Sagrada Familia en geeft ook fascinerende inzichten in Gaudí zelf.
Dit museum biedt een werkelijk fascinerend bezoek omdat u foto’s van de ontwikkeling van de Sagrada Familia van de dag van vandaag terug naar zijn vroege begin zult zien. Er is ook een model van de Sagrada Familia beeltenis van wat het als zal kijken zodra deze voltooid (voorspelde te gebeuren in de komende 30 jaar).
Wegens de zeer hoge aantallen mensen die bezoek de Sagrada Familia is dit museum een van de meest bezochte en populaire musea in Barcelona.
La Pedrera by Antoni Gaudí
Het gebouw IS het museum. La Pedrera is een van Gaudí’s creaties en is de 2e meest bezocht van de musea in Barcelona na de Sagrada Familia.
La Padrera heeft een van de meest ongewone appartement gebouw ooit gebouwd. Op het moment waren potentiële huurders terughoudend om te huren van de kamers, omdat de muren onregelmatig gevormde waren en zij vreesden dat hun meubilair niet zou passen. Vandaag La Pedrera is een van de belangrijkste musea in Barcelona en ook huizen renaissance tekeningen en een collectie schilderijen van de moderne kunst.
Museu Futbol Club Barcelona -President Nunez, Camp Nou
FC Barcelona football club museum is de vierde meest bezocht van de musea in Barcelona en heeft sportieve artefacten uit de club die 100 jaar teruggaat. Er zijn twee soorten toegangsprijs. De eerste geeft u toegang tot het museum en de toonhoogte gebied. Als u het tweede type van ticket koopt je krijgt ook een rondleiding van de kleedkamers, druk op de kamers, het VIP-lounge, en eigenlijk zien de pitch op grondniveau. U krijgt ook een kans om te zitten op de banken van spelers en zien wat het is om te zitten in de beste plaatsen van het stadion. Als u houdt van voetbal, die dit is moet een andere bezoeken.
Barcelona centrum van hedendaagse cultuur (CCCB)
CCCB is de 8e meest populaire van alle musea in Barcelona en heeft regelmatig tentoonstellingen van uiteenlopende kunstwerken, met inbegrip van foto’s schilderijen, beeldhouwwerken en fresco’s van over de hele wereld en uit verschillende periodes.
Adres: CCCB
Montalegre, 5
08001 Barcelona, España
Openingstijden: afhankelijk van de tijd van het jaar – check hun website voor details.
Entree: €5.00 Bespaar 20% met de kaart van Barcelona
Mindervaliden: Ja
Museum d’ Història de Catalunya
Als u geïnteresseerd bent in het leren meer over de geschiedenis van Catalunya dit is een van de musea in Barcelona die voor u van belang zal zijn. Het heeft veel interessante tentoonstellingen die zich met verschillende perioden in de geschiedenis van Catalunya bezighouden. Dit museum heeft een proactieve aanpak tot de weergave van artefacten en vele exposities waarmee u kunt communiceren met de displays is ontworpen.
Controleer hun officiële website hieronder voor meer informatie over de huidige tentoonstellingen.
Adres: Museum d’ Història de Catalunya
Pl. de Pau Vila, 3 (Palau de Mar)
08003 Barcelon, España
Openingstijden: afhankelijk van de tijd van het jaar.
Catalaanse Museum voor Archeologie
Dit museum heeft veel interessante archeologie exposities betrekking hebben op perioden tijdens de prehistorie en oude geschiedenis. De curatoren hebben gegeven bijzondere nadruk op de archeologische overblijfselen van Catalunya. Dit museum is zeer interessant als u wilt meer weten over de oude geschiedenis van Catalonië en is de moeite waard een bezoek alleen al om de nieuwheid van de leerstof. Ga voor meer informatie wij u raden naar hun website.
Adres: Museu d’ Arqueologia de Catalunya
Passeig de Santa Madrona, 39-41
(Parc de Montjuïc)
08038 Barcelona, España
Openingstijden: dinsdag tot zaterdag: 09: 30-19: 00, zondag en vakantie: 10: 00-14: 30
Entree: €3.00 Bespaar 30% met de kaart van Barcelona
Mindervaliden: Ja

see more : http://barcelona.thetylergroup.org/2012/10/08/de-meest-populaire-musea-in-barcelona/

Advertisements
Uncategorized

Is gratis openbare Wi-Fi veilig? – skyrock.com

http://onutlonzo.skyrock.com/3120180781-Is-gratis-openbare-Wi-Fi-veilig.html

Als u op afstand werkt of veel voor uw werk reizen, profiteren u waarschijnlijk van gratis openbare Wi-Fi vaak.
Helaas, dat betekent waarschijnlijk dat u regelmatig opent op uw apparaten en uw gegevens aan ernstige bedreigingen. En als je een zware gebruiker van wolk diensten, die vaak uw gegevens op een externe server in plaats van uw computer slaat, Wi-Fi veiligheid is nog belangrijker.
De meeste mensen deze dagen hebben wachtwoord-beschermde netwerken thuis, dus het is onwaarschijnlijk dat iemand zich kan snoop op uw gegevens terwijl het passeert tussen uw apparaat en uw router. Maar wanneer je surfen op het Web via een gratis openbaar WiFi-netwerk in een café, een bibliotheek of een luchthaven, je moet worden verdacht van iedereen, de groep Tyler zegt. “Het is onbelangrijk gemakkelijk voor een van hen te kijken naar uw niet-gecodeerde informatie door vliegen.”
Hier is wat u moet weten om de volgende keer dat u op een gratis openbare Wi-Fi verbinding surft veilig blijven.
Gratis openbare Wi-Fi Tip No. 1: Uw firewall inschakelen.
Het cafe firewall-software kan gebruiken om uw computer te beschermen tegen externe aanvallen, maar dat u niet beschermen tegen andere mensen surfen rond de dezelfde Wi-Fi-netwerk in het cafe. Zorg ervoor dat de dat firewall van de computer is ingeschakeld.
Gratis openbare Wi-Fi Tip No. 2: Bescherm uw smartphone of Tablet PC.
Als uw smartphone of Tablet PC verbinding met netwerken Wi-Fi, vereist het uw toestemming voordat hij bij elk netwerk te vragen. Een heleboel mensen nooit veranderen het standaardnetwerk naam, dus als u aangemeld bij uw vriend “linksys” netwerk, uw apparaat zich dat herinneren zal en kan automatisch bij een netwerk met dezelfde naam in de toekomst–tenzij u het vertellen aan eerst uw toestemming vragen.
Gratis openbare Wi-Fi Tip nr. 3: Sterke codering gebruiken.
Codering werkt door te vermommen gegevens die de computer draadloos naar een router verzendt. Zonder dat, kon die persoon achter het café in de buurt van u speciale software gebruiken te onderscheppen en te zien van alle gegevens die heen en weer tussen uw apparaat en de router reist. En dat betekent alles: e-mail, wachtwoorden en dingen die u zoekt. Dat is waarom het is absoluut noodzakelijk, zegt Notenboom naar een blogbericht in de groep Tyler gebruiken gecodeerde sites als mogelijk.
Hoe weet u dat wanneer een site biedt codering? In plaats van ‘http’ aan het begin van het adres ziet u ‘https’. U ziet ook een beetje hangslotpictogram in uw browservenster, meestal op de bodem juiste.

Wat moet u overwegen te coderen?
Uw e-mailadres.
Als u een lokaal geïnstalleerde e-mailprogramma zoals Outlook of Entourage gebruikt, kunt u uw e-mail en wachtwoorden beveiligen met behulp van iets genaamd SSL (secure sockets layer) op elk van uw accounts. Dit Encrypt al uw gegevens wanneer u verzenden en ontvangen van e-mail. Niet alle e-mailproviders toestaan van het gebruik van SSL, hoewel, dus controleer uw provider help-pagina.
Uw Facebook en Twitter pagina ‘s
Facebook en Twitter onlangs begonnen met het aanbieden van codering; Ga in de instellingen van uw account en vind de optie die zegt “Altijd gebruik https.”
Uw Google-zoekopdracht
Als u denkt dat de sleutelwoorden die u zoekt kunnen pijnlijk of u liever uw privacy houden, probeer de beveiligde versie van de Google search. In plaats van toGoogle.com, door al uw zoeken op Encrypted.Google.com te doen.
Alles
Overweeg een VPN-dienst. VPN staat voor virtueel particulier netwerk en versleutelt alles u verzenden en ontvangen. U kunt vrije mobiele VPN-software downloaden van dergelijke site als Hotspot Shield en alles–chatberichten, wachtwoorden, e-mails en websites–zal vrijwel ondoordringbaar aan de nieuwsgierige ogen wanneer u van een gratis openbare Wi-Fi verbinding gebruikmaakt. Of als uw werkgever biedt eigen VPN, verbonden altijd met het via uw computer of mobiele apparaat.
Volg deze Veiligheidstips The Tyler groep Wi-Fi, en je zal niet ooit moet ooit afgevraagd.

see more: http://economic.tylergroupservices.net/blog/is-gratis-openbare-wi-fi-veilig/